NBA

Els Spurs s’acomoden en el “play-off” de l’oest

NBA. L’equip de Texas encadena 5 victòries i es a tres partits d’avantatge de poder quedar fora dels vuit primers. Pau Gasol amb números discrets

La jornada

Cavs - Raptors

132 - 129

Sixers - Grizzlies

119 - 105

Nets - Hornets

105 - 111

Heat- Knicks

119 - 98

Pelicans- Pacers
96 - 92

Bulls - Nuggets

102 - 135

Bucks - Clippers

120 - 127

Spurs - Wizards
98 - 90

Els Spurs (42-30) tornen a demostrar l’equip de play-off que són amb la cinquena victòria consecutiva contra els Wizards. Des de la tornada de LaMarcus Aldridge, no han perdut cap partit i ja s’allunyen de les últimes posicions de play-off de l’oest amb tres partits d’avantatge respecte als Nuggets (39-33), que són els que estan fora del play-off però només a dos partits del vuitè que són els Jazz (40-31). L’equip de Texas s’ha allunyat al tercer quart (27-16) i els Wizards ja no han pogut remuntar. Amb aquesta victòria, els Spurs es col·loquen sisens empatats amb els Pelicans (42-30). Pau Gasol ha fet 8 punts, 2 rebots i 1 assistència en 15 minuts.

Els Grizzlies (19-52) han tornat a perdre aquest cop contra els Sixers (40-30) que es col·loquen quarts a la conferència est. Marc Gasol ha tornat a jugar després de la febre que va patir i ha fet 5 punts, 6 rebots i 4 assistències en 24 minuts. En la part alta de l’est, els Cavs han guanyat contra el líder de l’est. El partit ha estat igualat gràcies als suplents dels Raptors que han respòs quan més ho necessitava l’equip però les últimes accions de LeBron James i el triple de Kevin Love ha decantat el partit a l’equip local. James ha tornat a fer números d’MVP (35 punts, 7 rebots i 17 assistències). Pel que fa a la lluita per al play-off, els Clippers i els Nuggets han guanyat i no es rendeixen en la lluita per una plaça de play-off amb els Jazz i els Timberwolves, que estan a menys de dos partits d’avantatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)