ACB

Tenerife, punt d’inflexió?

Lliga Endesa. La Penya intentarà aprofitar el mal moment de l’Iberostar per estrenar-se lluny de l’Olímpic i tallar la ratxa de 12 derrotes seguides

Mentre el Joventut sembla que està encarrilant els aspectes econòmics als despatxos, totes les mirades ara estan centrades a la pista, on se somia poder capgirar la dinàmica per sortir del pou. Cada vegada queda menys i la dificultat és més gran. Els verd-i-negres intentaran aprofitar aquest vespre el moment delicat de l’Iberostar Tenerife, que ha perdut tres dels últims quatre partits i sobretot ha quedat fora de la Champions League, on defensava el títol i va quedar eliminat davant la seva afició. Els de Fotis Katsikaris també tenen pressió perquè amb una derrota els canaris podrien quedar a tres victòries de la zona de play-off.

Els de Carles Duran van arribar ahir al migdia a Santa Cruz de Tenerife amb temps per a un partit avançat a dissabte a petició de l’Iberostar perquè teòricament havia de jugar dimarts una eliminatòria europea, cosa que no farà. Duran, però, apel·la a la major agressivitat i responsabilitat dels seus jugadors lluny del Palau Olímpic després de veure un clar canvi defensiu.

Sense guanyar a fora

La Penya és l’únic equip de tota la lliga que encara no ha estat capaç de guanyar cap partit a domicili i seria clau que ho fes, ja no només per aconseguir una victòria que seria clau, sinó perquè els pròxims partits són a Saragossa i Burgos, rivals directes. El júnior Zagars ha viatjat i sembla que serà l’escollit per a la posició de base suplent de Laprovittola. Dimitrijevic ha tingut molèsties físiques a l’esquena aquesta setmana. D’altra banda, l’àrbitre que va robar el triomf a la Penya contra l’Obradoiro, Carlos Cortés, ha estat castigat i no arbitrarà aquest cap de setmana, cosa que ratifica que es va equivocar.

PROTAGONISTA

Estàvem veient que si ens anotaven molts punts era més difícil competir. En els dos últims partits a casa ho hem millorat moltíssim
Carles Duran

Es confirma l’acord sobre l’aval

La setmana vinent la secretaria general de l’Esport, la Federació Catalana de Bàsquet i Avalis es reuniran amb el Joventut i l’Ajuntament per formalitzar l’aval que ha de servir per cobrar la subvenció que hi ha pendent. El secretari general, Gerard Figueras, ha fet d’intermediari i ja s’estan tancant els tràmits per formalitzar aquest aval, i s’espera que la setmana vinent ho formalitzaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)