NBA

Els Raptors trenquen barreres

NBA. Els de Toronto es col·loquen per primera vegada 2-0 en una sèrie de ‘play-off’

Els Raptors van guanyar els Wizards per 130-119 i s’han col·locat 2-0 en un play-off per primera vegada en la història de la franquícia. L’equip de Toronto va marcar les diferències des del primer quart (44-27) i els Wizards no van poder respondre tot i la bona actuació de John Wall. DeMar DeRozan va jugar a nivell d’MVP, amb 37 punts, 5 rebots i 4 assistències. Els Wizards tindran ara dos partits a casa per poder empatar l’eliminatòria.

Els Pelicans, per la seva banda, van donar una altra vegada la sorpresa guanyant per segon cop a domicili els Blazers (102-111) i col·locant el 0-2. Ara tenen el factor camp a favor per poder rematar l’eliminatòria. L’anotació col·lectiva i la gran defensa de Jrue Holiday sobre el jugador franquícia dels Blazers, Damian Lillard, van ser claus per vèncer. Els Celtics, per la seva part, van tornar a guanyar els Bucks (120-106) i també tenen l’eliminatòria favorable per 2-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)