ACB

Una Penya en ratxa contra el Burgos i 9.352 seguidors

Lliga Endesa. S’esgoten les entrades per al matx contra el Joventut, que ha guanyat tres dels últims quatre partits; el rival ha assolit quatre triomfs seguits

Si hi ha una pista que s’ha guanyat el dret de seguir gaudint de l’espectacle de l’ACB és el Coliseum de Burgos. Com cada partit el cartell de “No hi ha entrades” tornava a estar penjat a les taquilles de l’escenari de la batalla d’aquest migdia on la Penya intentarà allargar la ratxa de tres victòries en els últims quatre partits. Però al davant hi ha un equip també en ratxa amb quatre victòries seguides que està sorprenent perquè a sis jornades del final té virtualment la permanència a la butxaca i tothom sap que un triomf avui ho deixaria tot enllestit tot i no ser matemàtic. El Burgos ja va demostrar la seva qualitat a Badalona, on va guanyar de set punts (81-88) que és el basket average que té ara mateix l’equip d’Epifanio tot i que no sembla ara mateix un rival directe de la Penya.

El matx també enfrontarà dos exjugadors del Joventut, Corey Fisher i Àlex Barrera, al seu antic equip, però tothom és conscient que el més important és mantenir el cap fred en moments crítics i al gran ambient d’una afició (9.352 seguidors) entregadíssima. Pels verd-i-negres tornarà a ser decisiu Laprovittola, contra qui s’espera que hagin preparat alguna cosa especial perquè és el termòmetre de la Penya. El tècnic Carles Duran té Xabi López-Arostegui amb molèsties però farà un esforç per poder ajudar l’equip. La Penya val a dir que no estarà sola, perquè de matinada hauran viatjat un centenar d’aficionats per carretera per viure en directe el partit que es podria denominar de l’esperança.

Set dies de somni, o de malson

El Joventut sap que si és capaç de completar una setmana de somni pot encarrilar la permanència. O tot al contrari. Els verd-i-negres juguen al Coliseum de Burgos i dimecres ho faran en partit avançat de la jornada 32 a la pista de l’UCAM Múrcia (20.30 h) ja que el cap de setmana del 4 i 5 de maig, quan havia de jugar, té la final a quatre de la Champions League. La Penya rebrà diumenge el València al Palau Olímpic (12.30 h). Fent números tres victòries li donarien mitja salvació; dos triomfs un pas, cap a la permanència i una sola victòria obligaria a fer un impossible en els tres últims partits del curs: Fuenlabrada i Unicaja –última jornada– al Palau Olímpic i visita a Sant Sebastià, ja salvat, en la penúltima jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)