ACB

Amb solvència (89-74)

Lliga Endesa. El Barça Lassa venç el Delteco, suma el vintè triomf de la temporada i es manté atent en la lluita per la segona posició

El FC Barcelona Lassa (20-9) ha derrotat el Delteco GBC (12-17) aquest migdia al Palau per 89-74. Sense dominar d’una manera absoluta, llevat dels primers cinc minuts l’equip blaugrana ha controlat sempre el rival, i ha acabat el matx amb cinc jugadors anotant entre 11 i 14 punts i amb una molt bona aportació dels homes de banqueta.

El Barça ha entrat en el partit sense encert, i el Delteco, en disposició defensiva zonal, ha tret avantatge gràcies a Chery (6-12). Ha estat buscant Tomic i després Oriola, jugant a sota, que els d’Svetislav Pesic han agafat el comandament (24-19). En el segon quart, l’encert de Vezenkov (4/4) i el progressiu cansament dels bascos –només han inscrit nou jugadors en l’acte per culpa dels problemes físics– ha fet que s’arribés al descans amb 46-35.

Després de la represa l’equip s’ha mostrat defensivament més compacte, per bé que això no li ha acabat de donar tota la fluïdesa ofensiva que buscava. Ha arribat a situar-se 57-40 (24’), però els de Porfi Fisac, sense inhibicions, han aguantat l’embranzida (68-56, 30’). Momentàniament, fins que la qualitat d’Huertel trencant en l’un contra un ha situat el 76-59 poc després d’arrencar l’últim parcial, distància que tot i quedar encara set minuts pel final ja ha estat definitiva.

El proper partit de l’equip serà dissabte a les set de la tarda a Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)