FCBQ

La Garrotxa no surt de la promoció de descens

garrotxa 45 salt 57

GARROTXA SANTJOANENC:Batalla (2), P. González (2), Garriga (3), J. Mora (9), Corcoy (8) –cinc inicial–; Baines, D. González, Mora (17), Parés (2), Serra (2). 3 triples: 2 Corcoy, 1 Garriga. 6/11 en tirs lliures. 21 faltes.SALT:Pérez (21), Portaló, Mateu (2), Guardiola (6), Figueras –cinc inicial–; Artiz (8), Martínez (6), Capell (5), Carrera (4), Gorga, Ballell (5). 4 triples: 2 Guardiola, 1 Carrera, Ballell. 13/18 en tirs lliures. 15 faltes personals.PARCIALS:8–8, 9–11, 12–13, 16–25.COMENTARI:El CB Garrotxa va perdre davant de la seva afició en un partit amb poca anotació. Els dos equips van estar molt adormits en atac durant els dos primers períodes. De totes maneres va ser un matx molt igualat que no es va decidir fins als instants finals de partit. En la represa es va mantenir la tònica que portaven en la primera part, jugant amb molt poca anotació. Els del Salt van arribar amb una avantatge d’un punt a l’últim quart, on van estar molt més encertats que els locals i van aconseguir decantar el partit cap al seu favor.