FEB

“Aquest equip enganxa”

Cayetano Pérez President de l’Spar Citylift

Avui serà a Salamanca al costat de l’equip, i amb la mateixa il·lusió que plantilla i cos tècnic per fer un primer pas cap al títol de Lliga Femenina. Cayetano Pérez vol que la tercera sigui la bona enguany i, després de perdre contra l’Avenida les finals de supercopa i copa, tancar la seva primera temporada com a president de l’Spar Citylift amb un gran títol. En la pretemporada, ja es va alçar la Lliga Catalana. “Vèncer a Salamanca és molt difícil, però ho hem de fer si volem guanyar el títol. El pavelló no és gaire gran, però està sempre ple i hi ha molta pressió a sobre les jugadores. Ja ho hem patit i sabem el que ens trobarem. Hem d’intentar tenir una actuació esplèndida i que elles no tinguin el dia”, explicava Pérez, que hi afegia: “Tenim moltes ganes de fer-ho bé, de competir pel títol i crec que estem en un bon moment.”

La comparativa

Que les gironines encara no hagin pogut guanyar l’Avenida aquest curs no ha d’influir ara en la final. “En la copa, vam tenir mala sort perquè Colhado se’ns havia desmaiat a l’hotel, Mendi estava tocada i Alminaite tenia mal d’esquena. I tampoc ens van guanyar de tant”, subratllava Pérez, que admet la condició de favorit del rival: “La diferència de pressupost es nota. Nosaltres tenim un bon equip i rotació, però no tant com ells, sobretot a la pintura. Quan jugues una final és per guanyar-la, però sabem que caldrà vorejar la perfecció.”

Passi el que passi la setmana vinent, Pérez admet que la temporada “és molt bona” i que obtenir la lliga li atribuiria un excel·lent. “Però, per sobre de tot, hem pogut estabilitzar la gent que ve al pavelló. Ficar 3.000 persones a Fontajau en un partit entre setmana fa uns anys era impensable i es va fer contra el Galatasaray. Aquest equip enganxa, il·lusiona”, deia, orgullós. I de cara al segon partit, diumenge, ho té clar: “Un Girona-Avenida és un clàssic. La gent no ens fallarà i ens ajudarà a fer bullir Fontajau, a forçar el tercer o potser a alçar el títol.”

L’AVENIDA

“Quan jugues una final, és per guanyar-la, però sabem que caldrà vorejar la perfecció”

EL SEGON PARTIT

“Una final com aquesta ja és un clàssic. La gent no ens fallarà i ens ajudarà a fer bullir Fontajau”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)