ACB

Reynolds, reforç energètic

Lliga Endesa. El Barça incorpora el nord-americà (2,06 m, 26 anys) del Reggio Emília, equip en què ha fet 10,5 punts i 7,5 rebots en l’Eurocopa

El Barça Lassa és ambiciós i per això ahir va anunciar el fitxatge de Jalen Reynolds, un pivot de 2,06 m i 26 anys que és atlètic, intimidador i amb punts i rebots a les mans. Reynolds arriba per reforçar el joc interior dels de Pesic, que sense Séraphin fins a final de la temporada estan massa exposats a tenir contratemps com el de diumenge a Tenerife, on sense Oriola –lesionat– el croat Tomic va estar massa sol. En diferents fases van haver de jugar Moerman i Claver junts però sense un pivot referent dins la pintura. Amb Reynolds es guanya un reforç energètic de cara als dos partits de la lliga regular –s’espera que debuti ja dissabte a la Fonteta Sant Lluís de València en un partit clau per a la tercera plaça–, però sobretot de cara al play-off pel títol. Reynolds ha tingut una mitjana de 10,5 punts i 7,5 rebots en l’Eurocopa amb el Reggio Emília. En la Lega el seu equip ha quedat fora de la lluita pel títol, i per això estava lliure.

Pressey, punt final

L’arribada de Reynolds i l’esperada tornada de Sanders, que podria reaparèixer dissabte, deixarien sense fitxa el base Phil Pressey, que podria ser que no tornés a defensar la samarreta del Barça. En els últims partits ha jugat tres minuts contra el MoraBanc i dos contra el Fuenlabrada.

Jalen Reynolds
Detroit (Michigan) EUA
30/12/1992 26 anys
Alçada 2,06
Posició Pivot
Trajectòria
2008-10 Livonia (MI)
2010/11 Wolfeboro (NH)
2011-16 Xavier (NCAA)
2016/17 Recanati (Lega 2)
Reggio Emília (Lega)
2017/18 Reggio Emília (Lega)
Estadístiques Lega
Punts 10,9
Tirs de 2 p. 61%
Tirs lliures 77%
Rebots 6,8 (4,3 + 2,5)
Valoració 13,5
Minuts 22,3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)