FCBQ

Derrota i ‘match ball’ per al Salt la setmana que ve

salt 64 monjos 66

SALT:Figueres (3), Manzano (3), Mateu (12), Boadella (4) i Pérez (19) –cinc inicial–; Artiz (3), Martínez (4), Capell (4), Carrera (4), Guardiola, Ballell i Portaló (8). 3 triples: 2 Mateu i 1 Manzano. 12/13 en tirs lliures. 22 faltes personals.ELS MONJOS:R. Ruiz (4), M. Ruiz (18), G. Serramià (10), Martí (8), Marce (3) –cinc inicial–; Bargalló (8), S. Serramià (10) i Ràfols (5). 8 triples: 3 M. Ruiz, 2 G. Serramià, 1 Marce, 1 S. Serramià i 1 R. Ruiz. 13/21 en tirs lliures. 17 faltes.PARCIALS:23–14, 11–15, 19–21 i 11–16.COMENTARI:El Salt va perdre el primer partit de la sèrie. Un parcial inicial de 10–0 va donar el primer avantatge al conjunt local, que va sortir amb una marxa més. A partir del segon quart, però, l’encert va decaure i els visitants ho van aprofitar per reduir diferències. En la segona meitat, els visitants van seguir retallant punts fins a empatar en l’últim minut de partit. A tres segons del final, els Monjos van avançar-se per primera vegada. Els saltencs van disposar d’un tir final que no va entrar.