FCBQ

Permanència assolida

Bàsquet. Copa Catalunya femenina (permanència). El Bencriada va derrotar per segon cop el Molins i mantindrà la categoria

molins 44 bencriada 51

BÀSQUET MOLINS:Pagès (6), Torres (4), Alegre (4), Altés (3), Arias (15) –cinc inicial–; Domínguez (2), Bube, López (2), Garcia (7) i Avilés (1). 5 triples: 2 Arias, 1 Garcia, 1 Alegre i 1 Torres. 16/21 en tirs lliures. 23 faltes personals.BENCRIADA:N. Trabal (10), Ferreiro (5), H. Trabal (13), Duch (1), Moreno (8) –cinc inicial–; Llagostera (4), Valera (5), Thió (2), Serra i Compte (3). 4 triples: 3 H. Trabal i 1 Compte. 13/26 en tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminada: Duch.PARCIALS:8–12, 11–9, 14–10 i 11–20.COMENTARI:El Bencriada va aconseguir el segon i definitiu triomf a fora. Tot i el bon inici, les noies de Sandra Ventura van tenir els nervis d’un partit tan transcendental i van errar llançaments que en situacions normals entrarien. Tanmateix, el conjunt local també tenia aquest problema, a més d’estar obligat a guanyar per forçar un tercer matx. Els tres primers quarts van ser molt igualats i ambdós equips es van centrar a defensar i no deixar escapar en el marcador el seu rival. A deu minuts del final, el partit estava en un puny, 33–31, favorable al Bàsquet Molins. Va ser llavors quan l’experiència de les Trabal, Moreno o Llagostera va aparèixer, i van completar un magnífic darrer període que els va servir per, no sense patir, endur-se la victòria que certificava, matemàticament, la salvació banyolina a Copa Catalunya una temporada més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)