FEB

Barça i Sant Adrià busquen el títol estatal del bàsquet infantil

Bàsquet.El Barça jugarà contra el Madrid la final masculina mentre que l’Snatt’s Sant Adrià intentarà superar l’Unicaja i aconseguir el títol en categoria femenina

Barça i Madrid s’enfrontaran en la final masculina del campionat d’Espanya infantil de bàsquet, demà a partir de les 11.45 hores. Els blaugrana s’ha imposat 65-71 a l’Iberostar Canarias en un gran partit de bàsquet que ha estat molt igualat i en què va ser decisiva la profunditat de plantilla del conjunt blaugrana. El conjunt català ha aconseguit desfer l’igualada inicial amb amb un parcial de 2-14 gràcies a l’encert dels tiradors situant-se amb un 17-24 que els canaris han anat retallant a poc a poc durant la primera meitat. Després de la represa, grans minuts del blaugrrana Pol Ruiz, que ha situat un +11 en l’últim segon del tercer quart amb un gran triple. A falta de sis minuts, el Barça guanyava de 12 punts i semblava ja tot decidit, però l’Iberostar Canarias ha sabut fer treballar als catalans, que han decidit el matx en els llançaments de tirs lliures.

El rival dels blaugrana serà el Real Madrid, que ha passat per sobre de l’Uno:Doce Santa Cruz. La victòria de 50 punts (74-24) és una demostració de la competitivitat dels blancs, que han estat molt superiors en el rebot i han anul·lat en tot moment a Ndiaye, estrella del conjunt canari.

En el quadre femení, s’ha esvaït la possibilitat d’una final catalana, però l’Snatt’s Sant Adrià sí que jugarà demà a les 12.30 hores la final del campionat d’Espanya infantil de bàsquet contra l’Unicaja, després de superar el Picken Benimaclet per 55-63. Les valencianes han dominat els primers minuts però les catalanes no s’han posat nervioses en cap moment i han reconduït la situació, tal i com ja van fer contra l’Estudiantes. La bona pressió de l’Snatt’s Sant Adrià ha dificultat el joc del Picken i ha permès recuperacions i cistelles fàcils de les catalanes, que han arribat al descans per davant en el marcador (30-33). En la represa, les valencianes s’han tornat a posar per davant, però una gran actuació de Deva Bermejo (amb 24 punts, tres triples) ha permès la remuntada de l’Snatt’s Sant Adrià.

A la final es trobarà l’Unicaja, que ha remuntat davant el Sanfeliuenc, l’equip vinculat al Barça. Les blaugrana han començat amb un parcial de 12-1 a favor i han estat molt superiors en tot moment, però Unicaja ha fet treball de formigueta i, a cinc minuts del final s’ha posat per davant en el marcador (55-56). Les andaluses han forçat la pròrroga, en la qual han batut les de Sant Feliu i han impedit una final catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)