Eurocopa

Rivals en l’horitzó del MoraBanc

Eurocopa. El sorteig, en què també hi ha el València de Jaume Ponsarnau, es fa a Barcelona

El MoraBanc Andorra, que enguany serà dirigit per Ibon Navarro, coneixerà aquest migdia (14.15 h) els cinc equips contra els quals s’haurà de jugar l’accés al Top 16 de l’Eurocopa. El club tricolor és un dels 24 equips que prendran part en la segona competició continental, juntament, entre d’altres, amb el València de Jaume Ponsarnau.

La primera fase, que començarà a l’octubre i s’allargarà fins al final de desembre, s’establirà avui amb quatre grups de sis equips en un sorteig fet a partir de sis nivells d’acord amb els resultats de les tres darreres temporades. Els nivells són: València, Unicaja, Lokomotiv i Estrella Roja el primer; Galatasaray, Unics, Zenit i Cedevita el segon; Trento, Torí, Brescia i Alba el tercer; Tofas Bursa, Türk Telekom, Rytas i Ratiopharm el quart; MoraBanc Andorra, Llemotges, Frankfurt i Partizan el cinquè, i Mornar, Gdynia, Villeurbanne i Mònaco el sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)