ACB

Antonio Martín, escollit president de l’ACB

Bàsquet. L’Assemblea de l’ACB també ha decidit avui, a Barcelona, el calendari de la temporada: la Lliga començarà el 27 setembre i la Copa es jugarà del 14 al 17 de febrer

L’exjugador Antonio Martín Espina (Madrid, 1966) ha estat escollit, per unanimitat, president de l’ACB en l’assemblea que aquest organisme ha celebrat a Barcelona. Martín serà el setè mandatari de l’ACB i el primer exjugador que tindrà aquest càrrec. El que va ser pivot de l’Estudiantes i el Real Madrid, entre d’altres, i germà del malaguanyat Fernando Martín, ha desenvolupat la seva carrera professional en sectors com el tecnològic, la banca i la televisió. Antonio Martín succeeix en el càrrec a Francisco Roca, que ha ocupat la presidència des del 2014 fins al 2017. “És una gran satisfacció haver estat elegit president d’una organització de la rellevància de l’ACB, una competició a la qual he vist néixer i créixer durant la meva carrera esportiva i professional i de la qual sempre me n’he sentit part”, ha assenyalat el nou mandatari, en unes declaracions recollides en la nota de premsa enviada als mitjans per part de l’ACB.

En l’Assemblea de l’ACB també s’ha decidit el calendari de la competició. La Lliga Endesa començarà el 27 de setembre; la Supercopa es jugarà el 21 i el 22 de setembre, a Santiago de Compostel·la, i la Copa del Rei, entre el 14 i el 17 de febrer. La temporada del bàsquet estatl començarà amb la Supercopa Endesa, que tindrà el Monbus Obradoiro com a amfitrió. Hi participaràn el FC Barcelona Lassa (campió de la Copa del Rei), el Real Madrid (campió de la Lliga Endesa i de l’Eurolliga) i el Kirolbet Baskonia, que va disputar la final de la Lliga Endesa.

La fase regular de la Lliga començarà el dijous 27 de setembre i la primera jornada s’allargarà fins diumenge 30. La jornada 17, última de la primera volta i en la qual es definiran els participants a la Copa del Rei, es disputarà el 20 de gener, mentre que el final de la lliga regular serà el 25 de maig. El calendari inclou dues jornades intersetmanals: la 2 i la 31. Les eliminatòries pel títol s’iniciaran el 30 de maig, i la conclusió del campionat, si s’esgoten tots els partits possibles, es tancarà el 28 de juny. La Copa del Rei es disputarà del 14 al 17 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)