ACB

Alfred Julbe no seguirà al Barça

Bàsquet. El tècnic i el club han acordat finalitzar el contracte que unia les dues parts fins al juny del 2019. Diego Ocampo serà el seu substitut

El tècnic Alfred Julbe (Badalona, 1960) i el FC Barcelona han acordat finalitzar el contracte que unia les dues parts fins al juny del 2019, segons ha informat el club català en un comunicat. Julbe, que dirigia l’equip filial del Barcelona en la LEB or, va arribar a l’entitat blaugrana a l’estiu de 2015 i en aquestes tres temporades ha estat l’entrenador de l’equip júnior (2015-2017) i també de l’equip filial, el Barça Lassa B de la LEB Or (2015-18). El seu substitut serà l’exentrenador del Manresa Diego Ocampo.

Al febrer d’aquest any, Julbe es va fer càrrec de manera interina del primer equip en substitució del destituït Sito Alonso i fins a l’arribada de Svetislav Pesic. Julbe, que es va iniciar com a tècnic en les categories inferiors del Sant Josep de Badalona (Barcelonès), ha dirigit durant 542 partits diferents equips de la Lliga ACB (Joventut, CB Girona, Saragossa, Càceres), així com el Titánicos de León de la Lliga Mexicana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)