FEB

Itinerari traçat

L’Spar Citylift Girona ja té el calendari de lliga de la temporada que ve, competició que encetarà contra el Mann Filter en l’‘Open Day’, jornada inaugural en una única seu encara per determinar

L’Spar Citylift Girona sap des d’ahir el camí que haurà de fer i desfer en la lliga 2018/19. Començarà i acabarà a fora de casa, i a diferència de la temporada passada, tindrà un partit més davant dels seus aficionats perquè en la jornada inaugural, que es farà en una única seu encara per determinar, actuarà com a visitant. Ho farà contra el Mann Filter aragonès, el rival que va batre l’any passat en les semifinals tant de copa com de lliga, un conjunt que, com la majoria dels equips, està encara per perfilar.

El debut de les jugadores d’Èric Surís a Fontajau serà, doncs, en la segona jornada, contra el Sant Adrià, matx que es jugarà el dimecres 17 d’octubre i que podria ser el primer derbi de la temporada –deu dies abans podrien haver-se trobat en la final de la lliga catalana, que també es jugarà a Girona–. “Serà un partit molt bonic, una festa per als aficionats, que gaudiran del millor bàsquet possible del país”, valorava Surís.

D’estrena a la Fonteta

Juntament amb el Perfumerías, l’Spar Citylift és l’equip de referència de la lliga, i d’aquí ve que el València, que ha pujat de Lliga Femenina 2 per fer soroll, s’enfronti com a local en l’Open Day contra l’Avenida i en la tercera jornada contra l’Uni, en el debut de les locals a la Fonteta en la màxima categoria. Contra el Cadí, l’Spar se les haurà en la cinquena i en la divuitena jornada, primer a la Seu i en la segona volta a casa. Quant a l’esperat duel contra l’Avenida, Fontajau viurà el primer episodi el 15 de desembre. Cal remarcar el final de la primera volta, amb dues jornades en dos dies: a Lleó contra el Bembibre el 28 de desembre i a Girona contra el Guipúscoa el diumenge 30.

És molt aviat per poder opinar amb profunditat perquè no sabem com acabaran sent i quin perfil tindran la majoria d’equips
El primer partit, entre el segon i el tercer de la temporada passada, serà un duel atractiu i exigent
Èric Surís

Màxima exigència en el primer mes

Entre la final de la lliga catalana (6 o 7 d’octubre) i la visita a la Seu d’Urgell (3 de novembre) l’Spar jugarà nou partits: el de la Lliga, la supercopa a Salamanca (11/10), l’Open Day a fora (14/10), el Sant Adrià a casa, a València (21/10), el debut en l’Eurocopa a Fontajau (24/10), contra l’Al-Qázeres a casa (27/10), el complicat desplaçament a les Açores en la segona jornada de l’Eurocopa (31/10) i el partit a la pista del Cadí tres dies després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)