Eurolliga

L’arribada de Pustovi al Barça és imminent

Eurolliga. El club blaugrana podria fer oficial avui o demà l’adquisició del pivot ucraïnès (2,18 m, 1992), provinent del Monbus Obradoiro

El pivot ucraïnès Artem Pustovi (2,18 m, 1992), provinent del Monbus Obradoiro, serà nou jugador del FC Barcelona Lassa avui o demà una vegada superi de manera satisfactòria la revisió mèdica.

El jugador, que serà el quart fitxatge per a la temporada 2018/19 després dels de Kyle Kuric, Chris Singleton i Kevin Pangos, tenia encara un any més de contracte amb l’Obradoiro, que el va fitxar fa tres anys del Khimik del seu país. Per aquest motiu el club blaugrana ha hagut d’arribar a un acord de rescissió amb el club gallec, negociació que ha allargat l’oficialitat d’una entesa que el pivot i el Barça tenien de feia dies. En la temporada passada Pustovi va acreditar 11,1 punts, 6 rebots i 1,9 taps en 25,8 minuts.

Malcolm Delaney

El base nord-americà, per qui el Barça va preguntar i que jugarà a la Xina, va explicar en una entrevista a Eurohoops les ofertes d’Eurolliga que havia tingut: “Vaig tenir-ne del Fenerbahçe, molt aviat i que volia que em decidís de seguida, i de l’Efes. I després vaig parlar amb Itoudis, però el CSKA mai em va fer cap proposta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)