Eurolliga

El Barça Lassa defineix la pretemporada

Eurolliga. Els jugadors blaugrana estan citats el dijous 23 per començar la feina de grup

El Barça Lassa va comunicar el programa de la pretemporada 2018, una feina que començarà amb tot el grup el dijous 23 i que es durà a terme entre la ciutat esportiva Joan Gamper i el Palau Blaugrana.

Els jugadors estan citats per a aquell dia, però saben que a partir de dilluns vinent, dia 13, el cos tècnic de l’equip ja estarà treballant a les instal·lacions del club i que si ho volen poden avançar la seva arribada. És per això que s’espera una tornada esglaonada a l’activitat a partir de la setmana vinent. A més del treball diari de posada a punt des d’un punt de vista físic i de les primeres sessions tàctiques, l’equip disputarà un seguit de partits de preparació abans de la supercopa ACB (21 i 22 de setembre), quatre o cinc en funció si es classifica o no per a la final de la Lliga Catalana: contra la Penya a Sant Julià de Vilatorta (2/09), contra el Manresa en la semifinal de la lliga a Lleida, (08/09), contra el Partizan a les Borges Blanques (12/09) i contra el Gdyna a Polònia (15/09).

5
partits
jugarà l’equip abans de la supercopa ACB en cas que disputi la final de la Lliga Catalana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)