ACB

La Penya dona una setmana a Todorovic

Lliga Endesa. El club i el pivot estan d’acord a refer camins, però els seus drets en l’ACB pertanyen al Barça i és el jugador qui ho ha de resoldre

El Divina Joventut necessita un pivot per completar la plantilla i està d’acord amb Marko Todorovic (2m10, 1992) perquè el montenegrí torni a Badalona –va jugar-hi del 2008 al 2012–, però malgrat que al juny va acabar contracte amb el Khimki, per poder refer camins cal que el jugador s’entengui amb el Barça, que és qui en té els drets a l’ACB.

Todorovic va marxar l’estiu del 2012 de la Penya al club blaugrana, en una operació amb traspàs (100.000 euros) que va satisfer el mateix pivot de la seva fitxa. Va signar un contracte de dues temporades i una tercera d’opcional, amb el Barça, i després de jugar-ne dues al Palau va ser cedit al Bilbao. Era l’estiu del 2015, i els blaugrana no van renovar-lo, però van portar-lo al dret de tempteig juntament amb DeShaun Thomas, i el jugador va acabar signant un contracte milionari per tres temporades amb el Khimki. Va marxar de la lliga espanyola, però els seus drets continuen pertanyent al Barça, i per jugar en un club de l’ACB el jugador o qui el vulgui ha de passar comptes amb els blaugrana. En aquest punt, la Penya, que tot i la injecció Grifols manté el mateix pressupost per fer la plantilla que tenia fa tres mesos, ha fet saber al jugador que només el fitxarà si s’allibera del Barça. Per això li ha donat una setmana, i si no ho aconsegueix activarà altres opcions.

En l’última temporada Todorovic ha tingut molt poc protagonisme al Khimki de Georgios Bartzokas, que no el va inscriure en la VTB i només el va utilitzar en l’Eurolliga –9,9 minuts, 2,7 punts i 2,1 rebots de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)