ACB

El Baxi tanca la plantilla

Bàsquet. El club manresà incorpora els pivots Lukovic, que va jugar al Múrcia la temporada passada, i Lalanne, provinent del Besiktas

El Baxi Manresa va tancar ahir la plantilla per a la lliga 2018/19 amb els fitxatges dels pivots Marko Lukovic (Sèrbia, 26 anys, 2m06) i Cady Lalanne (Haití, 26 anys, 2m08). Lukovic va jugar la primera part de la temporada passada a l’UCAM Múrcia. En aquest equip el jugador serbi va fer 5,5 punts i 2,8 rebots de mitjana abans de ser tallat pel club i substituït per l’internacional brasiler Augusto Lima. En la pretemporada va jugar un partit contra els manresans a Sant Julià de Vilatorta (17 punts). Lukovic va acabar la temporada a la lliga francesa (Le Portel).

Lukovic és un jugador interior amb bon llançament des de llarga distància. Es va formar en el KK Mega Basket, on va debutar com a professional el 2007. La temporada 2015/16 va guanyar la lliga de Macedònia amb l’MZT Skopje i en la següent en les files del KK Krka va ser el cinquè jugador més valorat de la lliga adriàtica.

Lalanne, per la seva banda, és un jugador més atlètic i defensiu però amb una gran capacitat anotadora sota els cèrcols. Va començar la temporada passada al Brindisi de la lliga italiana, on va oferir un rendiment sensacional (15,7 punts, 9,9 rebots i 1,3 taps). Això li va permetre de fitxar per un dels grans del bàsquet turc, el Besiktas. El 2015 va ser triat pels Spurs en el lloc número 55 del draft.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)