ACB

Sense Miller ni Birgander

Lliga Endesa. La Penya ja s’exercita al Palau Olímpic amb Todorovic reforçant els entrenaments i amb els quatre vinculats del Prat (LEB Or)

El Divina Joventut, que la setmana passada va passar les revisions mèdiques, ha arrencat els entrenaments de pista. El tècnic, Carles Duran, no pot disposar encara de Quincy Miller, que s’està recuperant d’una operació a què va ser sotmès i s’incorporarà a finals de mes, ni tampoc de Simon Birgander, amb molèsties físiques. Qui sí que es continua entrenant és Marko Todorovic, tot i que per ara ho fa només per posar-se en forma de cara al futur. Sense Miller ni Birgander la Penya només podrà disposar del canadenc Conor Morgan i de Todorovic. Sí que tindrà minuts el pivot Terrence Bieshaar, un dels quatre joves vinculats del Prat que s’està entrenant amb el primer equip, juntament amb Arturs Zagars, Pep Busquets i Joel Parra.

Presentació del Palma

D’altra banda, ahir es va tancar el capítol d’amistosos de pretemporada. La Penya anirà a la presentació de l’Iberojet Palma el 20 de setembre a Palma (Mallorca). Abans jugarà a Sant Julià de Vilatorta dissabte contra la Universitat de Michigan; el 2 de setembre també a la localitat osonenca contra el Barça; el 8 a Lleida contra el MoraBanc en la semifinal de la Lliga Catalana; a Oviedo contra el Múrcia i contra l’Obras Sanitarias argentí el 15 i 16, i tancarà la pretemporada el 23 a la Fonteta de Sant Lluís en la presentació del València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)