ACB

Pesic: “M’agradaria que Navarro estigués a prop de l’equip i de mi”

Bàsquet. L’entrenador blaugrana fa un repàs a la planificació esportiva en una entrevista a la web del club

Svetislav Pesic ha fet un repàs als moviments del Barça a l’estiu en una entrevista a la web del club. L’entrenador serbi ha parlat de la retirada precipitada de Juan Carlos Navarro. “Estic segur que ha estat una de les decisions més complicades de la seva vida, perquè en tota la meva carrera com a entrenador no he conegut un jugador amb més ganes de jugar i gaudir del bàsquet que Navarro. És molt important que s’hagi quedat. És decisió seva la seva nova funció, però m’agradaria que estigués a prop de l’equip, de mi, ja que el seu exemple i mentalitat guanyadora seran útils a l’equip ara i en el futur.”

Pesic també ha repassat els fitxatges, ressaltant la continuïtat respecte la temporada anterior. “Sembla que hem fet molts canvis, però de fet tan sols hem canviat dos jugadors que eren clau com Moerman i Koponen, que van complir amb les exigències del Club. En el seu lloc ens vam decidir per jugadors amb experiència Eurolliga com Singleton i d’altres que la combinen amb ACB com Pangos, Kuric, Blazic i Pustovyi.”

Finalment, Pesic ha ressaltat la importància de guanyar els partits a casa, sobretot a l’Eurolliga i ha augurat una bona temporada. “Ens espera una temporada molt il·lusionant, on s’espera guanyar títols. I per aconseguir-ho ens hem de preparar de valent. Una de les coses més importants serà recuperar els jugadors que van tenir problemes físics i també aquesta serà la primera temporada sense Navarro i tots els jugadors hauran d’estar mentalment, tàcticament i físicament preparats per als partits decisius..”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)