Més bàsquet

Michigan, finalista NCAA, avui a Sant Julià de Vilatorta

Pretemporada. La prestigiosa universitat, que té la baixa del seu tècnic John Beilein, principal atracció d’un torneig ja de prestigi internacional

En el bàsquet als Estats Units hi ha franquícies NBA que són mítiques, com els Lakers, els Celtics, els Sixers... i a la lliga universitària, a l’NCAA, també n’hi ha algunes. Una d’elles, sens dubte, és Michigan, que el curs passat va arribar a la final de l’NCAA on va perdre contra Villanova (79-62). Doncs bona part d’aquell equip serà durant tres dies a Sant Julià de Vilatorta aprofitant el prestigiós torneig que acull aquesta localitat osonenca. Qui no ha viatjat és l’històric entrenador John Beilein, que s’ha quedat als Estats Units per temes de salut. Tampoc hi seran algunes peces claus de l’èxit de fa quatre mesos després del famós March Madness –el març boig– de l’NCAA. Michigan s’enfrontarà a dos rivals europeus. El primer, aquesta tarda, en què els Wolverines jugaran (19 h) contra el Mega Bemax de Belgrad. Un equip que és propietat del representant Misko Raznatovic i que ha aconseguit tenir al seu club jugadors amb potencial NBA per vendre’ls i fer negoci com és el cas de l’estrella dels Nuggets Nikola Jokic. Els nord-americans, que han estat fent una gira per Espanya, tornaran a jugar dissabte, també a les set de la tarda, contra el Divina Joventut de Carles Duran. Demà hi haurà (20 h) un altre amistós entre el Mega Bemax i l’Estudiantes del català Josep Maria Berrocal. Tots aquests tres partits seran gratuïts per al públic. Sant Julià de Vilatorta també tindrà el cap de setmana vinent partits de nivell ACB amb els enfrontaments entre el Baxi Manresa i el MoraBanc –dissabte– o el Barça-Joventut –diumenge.

És ja la cinquena universitat

Serà la 34a edició del torneig. Michigan agafa el relleu d’altres universitats com Ohio State, Penn State, Delaware i George Washington que ha portat l’empresa Anthony Travel. A Sant Julià hi ha 300 equips amb partits en 50 pobles diferents i un 3x3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)