FCBQ

Un primer títol a la vista

Bàsquet. Lliga catalana LEB Plata. El Girona pot estrenar el seu palmarès, avui (18.30 h) a Santa Coloma de Farners contra l’Hospitalet

“Estem interessats a jugar la lliga catalana i a guanyar-la. Hi dedicarem tot l’esforç però...” El Bàsquet Girona té aquesta tarda (18.30 h) a Santa Coloma de Farners l’oportunitat d’estrenar el seu palmarès en el quart any de vida del club i el segon en una categoria sènior. És la lliga catalana LEB Plata, la semifinal de la qual van guanyar 60-96 al Vic dimecres també a Saioners, l’escenari on avui es veuran les cares amb el CB l’Hospitalet. Tot, en ple procés de conjunció d’un equip amb set cares noves, com recordava fa tres dies el mateix tècnic del Girona, Quim Costa: “En aquests moments em fixo, més que a mantenir alguns jugadors que considero que poden ser importants... Quan un jugador veig que afluixa físicament el canvio: han d’entendre que dins la pista has de jugar sempre al màxim, no pots descansar perquè, si ho permeto, quan ens n’adonem abaixarem el ritme. I no ho vull. Costa però vull que ho entenguin i ho interioritzin, després serà més fàcil.” El guanyador de la final d’avui jugarà la setmana que ve, a doble partit, la semifinal de la competició catalana de LEB Or contra el Prat. L’Hospitalet ja s’hi va enfrontar, en partit amistós, abans d’ahir amb derrota (79-65).

El CB Sant Josep Girona va guanyar aquest títol, el d’Or, els anys 2009 i 2010, contra el Cornellà (73-61) i el Tarragona (80-54) en les finals a Fontajau en ambdós casos. El també extingit CB Girona va ser campió de la versió ACB el 1996 a Manresa (62-61) i el 2006 a Girona contra el Barça (73-51).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)