ACB

Exhibició de la Penya contra el Múrcia (104-77)

Pretemporada. Dawson lidera un Joventut que trenca el matx amb un 17-0 al tercer quart

El Divina Joventut ha mostrar la seva millor cara en l’amistós contra un UCAM Múrcia sense Rojas, Delía, Kloof i Cate als que s’han sumat Todorovic i Tumba durant el matx (104-77). Els de Carles Duran han brillat col·lectivament i al segon temps han jugat a plaer.

La Penya ha fet un primer temps ofensivament espectacular i amb un Dimitrijevic aprofitant la baixa de Laprovittola per demostrar que pot ser important per l’equip. Però el nom propi dels primers 20 minuts ha estat Shawn Dawson que ha anotat 17 punts (5/5 de dos, 2/2 triples i 1/1 lliure) amb una exhibició ofensiva. Els verd-i-negres han dominat des del salt inicial amb un màxim avantatge de 10 punts (40-30) després de la greu lesió del murcià Dejan Todorovic que s’ha rebrincat el genoll. Al descans Carles Duran, que tenia les baixes de Laprovittola, López-Arostegui i Miller, ja havia fet jugar a tots els jugadors disponibles (45-42).

A la segona part després de l’empat a 45 la Penya ha trencat el matx amb un parcial de 17-0 amb Dimitrijevic intractable, bons minuts col·lectius i minuts pels joves Zagars, Parra i Busquets. Al tram final, i amb la Penya guanyant de 20 punts (8-68) a la festa s’hi ha sumat Mathias que portava 0/7 triples per anotar-ne tres de seguits en només un minut i mig i disparar la diferència final. Avui la Penya tornarà a jugar un nou amistós del Circuito Movistar d’Oviedo contra l’Obras Sanitarias argentí (17 h).