Més bàsquet

Nacho Rodríguez: “Navarro ens pot donar més fora de la pista”

Bàsquet. Durant la presentació dels sis nous fitxatges, el mànager blaugrana assegura que va ser la directiva qui va demanar a ‘La Bomba’ que plegués

Durant l’acte de presentació dels sis jugadors que ha incorporat el FC Barcelona per reforçar-se aquesta temporada -els ala-pivot Chris Singleton i Rolands Smits; el pivot Artem Pustovyi; els alers Kyle Kuric i Jaka Blazic, així com el base Kevin Pangos- el mànager de la secció, Nacho Rodriguez, ha assegurat que Juan Carlos Navarro, que aquest estiu ha deixat el bàsquet per formar part de l’organigrama del club, “pot donar més fora de la pista” a l’entitat blaugrana. L’adéu de La Bomba, de fet, ha monopolitzat gran part de les preguntes dels periodistes presents en l’acte. Rodríguez ha deixat clar que va ser una decisió de club -“des del president fins al mànager de la secció”, ha subratllat- i ha defensat els motius pels quals es va advocar perquè Navarro, que volia continuar un any més a les pistes, deixés el bàsquet en actiu després que l’any passat signés un contracte de deu anys amb l’entitat. “La decisió la va prendre el club, des del president fins al mànager de la secció. Vam considerar que ens pot donar més fora de la pista amb el creixement de la secció”.

En la seva nova funció al club, Navarro serà representant institucional de la secció i treballarà amb el bàsquet base, cosa que ja ha començat a fer en les últimes dues setmanes. “Ahir va estar en la presentació de la Lliga ACB, i el cap de setmana va seguit el cadet. S’està incorporant i s’està formant. Els seus 20 anys de bàsquet ens aportaran molt a la secció, serà un referent”, ha afegit Nacho Rodríguez. El director de gestió de la secció també ha defensat l’aposta per la continuïtat de Svetislav Pesic a la banqueta i el fitxatge dels sis nous jugadors que han estat presentats oficialment. “Volíem donar continuïtat a la feina de la segona part de la temporada. De la temporada passada continuen set jugadors i hem intentat reforçar-los amb aquestes sis incorporacions, amb jugadors que tenen experiència a la Lliga ACB i a l’Eurolliga”, ha afirmat.

Un dels objectius de la temporada, segons Nacho Rodríguez, és millorar el camí a Europa, on en els últims dos anys el Barça no ha aconseguit classificar-se entre els vuit primers: “Hem de seguir la línia de la segona part de la temporada. Es va guanyar un títol (la Copa del Rei). Hem de millorar a l’Eurolliga per ficar-nos en el Top-8”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)