FEB

El primer tastet

Bàsquet. Després d’una setmana d’entrenaments, l’Spar Citylift juga avui el seu primer amistós contra el GEiEG, de copa Catalunya (20 h)

Primera oportunitat avui per veure el nou Spar Citylift Girona. L’equip, que va iniciar la pretemporada fa vuit dies, disputarà el seu primer amistós, el ja tradicional partit contra el GEiEG de copa Catalunya, al pavelló Lluís Bachs (20 h). Això sí, Èric Surís tan sols disposarà de cinc peces de la primera plantilla: Rosó Buch, Helena Oma, Nádia Colhado, Núria Martínez –a principi de setmana, va tornar de l’europeu 3x3– i Julia Reisingerova. Precisament, la pivot txeca serà la gran atracció del partit, ja que debutarà amb les gironines. El roster es completarà amb jugadores de la base que s’estan exercitant amb el primer equip, per tal de poder fer entrenaments amb cara i ulls.

En els pròxims dies, està previst que arribin a Girona Shay Murphy i Keisha Hampton, amb permís per allargar uns dies les vacances. Totes dues podrien ja debutar diumenge a Vilobí d’Onyar, en el segon amistós programat. El rival de l’Uni serà el Barça CBS, de la Lliga Femenina 2 (18 h). El duel es presentarà avui al migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)