FEB

Murphy ja és aquí i Hampton arribarà avui

Lliga Femenina. Totes dues podrien participar en el partit de diumenge a Vilobí d’Onyar, presentat ahir

A poc a poc, l’Spar Citylift va sumant efectius a la pretemporada. Ahir va arribar Shay Murphy a Girona i està previst que avui s’hi afegeixi Keisha Hampton. A totes dues el club gironí els va concedir un període addicional de vacances, tenint en compte que per Nadal la Lliga Femenina no s’atura i no podran anar a celebrar-lo als Estats Units. La idea és que avui a la tarda o a tot estirar demà puguin treballar amb el grup i disposin d’algun minut en l’amistós de diumenge contra el Barça CBS (LLF-2), a Vilobí d’Onyar.

El tècnic, Èric Surís, va alertar que no s’esperi ara res especial de cap d’elles: “Com qui diu, hauran acabat d’aterrar i no hem de voler que ja destaquin o es llueixin. Es trobaran en un procés inicial d’adaptació i no hem de tenir pressa. Cada cosa té el seu procés.” Surís va fer la reflexió a l’ajuntament de Vilobí d’Onyar, on es va presentar precisament el partit de diumenge. Un partit en què es disputarà el torneig Costa Brava i que servirà per inaugurar les reformes que s’han portat a terme al pavelló del municipi. La principal és la instal·lació d’un nou parquet. “Estem encantats que l’Uni vingui a jugar aquí i esperem que hi hagi una bona entrada. És un referent a la demarcació i un mirall i un incentiu per a nens i nenes per a la pràctica del bàsquet”, explicava l’alcaldessa, Cristina Mundet. L’entrada al partit és gratuïta.

“Paciència”

Surís no disposarà de tota la plantilla fins a principis d’octubre, quan Laia Palau i Bea Sánchez tornin de jugar el mundial. L’entrenador apel·la a la paraula paciència ja que el procés de creixement col·lectiu serà més lent de l’habitual per culpa de l’arribada esglaonada de les jugadores. “Hem de construir la casa pels fonaments, anar-hi afegint peces i ja veurem quan arribem a la teulada”, explicava. I hi afegia: “Hem variat l’enfocament que fèiem en altres pretemporades. Insistim més en la tècnica [fonaments i normes en atac i defensa] que no pas en la tàctica. De moment, estic molt satisfet amb el treball que s’està fent i amb les vinculades del GEiEG (copa Catalunya) i les del júnior. I, físicament, també hem de vigilar les càrregues ja que algunes han estat dos mesos aturades, d’altres quatre i d’altres arribaran del mundial.”

Rosó Buch va subratllar les ganes que tenia de tornar a la dinàmica col·lectiva –“una cosa és entrenar-se en solitari i una altra, amb el grup”, va matisar– i va referir-se a Julia Reisingerova, l’únic reforç fins ara a la pretemporada: “Ens està sorprenent. És ràpida adquirint conceptes i molt gran, gairebé tant com la Nádia [Colhado]. Crec que ens ajudarà molt aquest any.”

LES REFLEXIONS

Cal paciència aquest estiu. Hem de construir la casa pels fonaments, anar-hi afegint peces i ja veurem quan arribem a la teulada
Èric Surís
Diumenge no es pot valorar res del que facin la Shay [Murphy] o la Keisha [Hampton]. Hauran acabat d’arribar
Èric Surís

Acord amb l’hoquei

L’Spar Citylift i el Citylift Girona Club Hoquei van fer públic ahir un acord segons el qual els seus respectius abonats podran beneficiar-se de descomptes a partir d’aquesta temporada per presenciar els partits de l’altre club. Així, els de l’Uni podran presenciar també l’hoquei per només 25 euros, quan l’abonament general és de 75. Per la seva part, els seguidors del Girona Club Hoquei tindran accés a tots els partits de Lliga Femenina i Eurocopa per 30 euros, quan l’abonament puja a 80. Segons el comunicat fet públic, “l’acord impulsa l’esport a la ciutat de Girona”. Els dos clubs tenen tres equips en la màxima categoria: l’Spar Citylift, a Lliga Femenina, i el Citylift Girona Club Hoquei, en l’OK Lliga masculina i femenina.

Triomf contra el GEiEG

El pavelló Lluís Bachs va ser l’escenari, ahir al vespre, del primer amistós de preparació de l’Spar Citylift. Un partit que ja va presenciar in situ Shay Murphy i que no va tenir cap competitivitat per la diferència de potencial respecte del GEiEG, de copa Catalunya. Les d’Èric Surís van imposar-se per 67-27, però tot havia quedat vist per a sentència en el primer quart (18-2), amb les cinc jugadores disponibles del primer equip en pista. Nádia Colhado va ser la màxima anotadora del partit, amb 20 punts, seguida de Julia Reisingerova, amb 13, en el seu debut amb el combinat gironí. Rosó Buch i Helena Oma en van anotar 12 cadascuna. Amb l’Uni, també hi van jugar Belén González, Aina Martín, Júlia Soler i Laia Moya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)