FCBQ

L’Unigirona encadena el segon triomf

Copa Catalunya. El domini en el rebot i una defensa zonal, claus per a la victòria

ST. Adrià b 55 unigirona 69

SNATT’S SANT ADRIÀ B:Orois (9), Oquendo (6), Madueño, Carrillo (7), Amigo (3), Casadevall (8) –cinc inicial–, Lago, Garcia (2), Poyato (6), Juanola (4), Sall i Oliver (8). 4 de 9 triples: Oquendo, Amigo i Oliver (2). 13 de 17 tirs lliures.CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA:Pairo (5), Bagaria (5), Martín (13), González (12), Jou (6), González (4), Mayoral (8) –cinc inicial–, Solé, Condom (2), Soler (5), Moya (2), Coma (7). 5 de 19 triples: Pairo, Bagaria, Martín (2) i Soler. 14 de 19 tirs lliures.PARCIALS:13-14, 13-14, 17-21 i 12-20.ÀRBITRES:Gercia i Castillo.COMENTARI:El GEiEG Unigirona va sumar ahir a Sant Adrià el segon triomf en dos partits a la copa Catalunya, en un enfrontament que es va trencar definitivament al tercer quart, just quan Joan Pau Torralba va ordenar una defensa zonal. Fins llavors, el domini en el rebot havia permès l’equip gironí mantenir-se dins el partit contra un rival amb jugadores petites, però molt ràpides i agressives en defensa, que van encallar-se, però, en el tercer quart.