FEB

Amb Keisha Hampton

Bàsquet. La nord-americana ja es va exercitar ahir amb l’Spar Citylift i avui debutarà en l’amistós contra el Lima Horta, de Lliga Femenina 2

Diumenge, ja era a Girona –va presenciar fins i tot in situ l’amistós de Vilobí contra el Barça CBS–, però no va ser fins ahir al matí que es va vestir de curt i va participar en la primera sessió amb l’Spar Citylift. Keisha Hampton, que es va passar tota la temporada passada en blanc per la lesió en un genoll, arriba a Girona “amb moltes ganes d’agafar ritme de competició” i recuperar el seu millor nivell de joc.

La nord-americana disposarà avui dels primers minuts en l’amistós que el combinat gironí disputarà a Barcelona, contra el Lima Horta, de Lliga Femenina 2 (19 h). El rival és un equip històric del bàsquet català, que va arribar a jugar a l’elit a principis de segle i ara està consolidat en la segona categoria. El curs passat va acabar en desena posició.

Amb Hampton, que enguany actuarà més com a quatre que d’exterior, Èric Surís disposarà de set peces i tindrà més marge per fer rotacions. Ara mateix, només falten per arribar Laia Palau i Bea Sánchez, que són al mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)