ACB

Navarro tindrà una estàtua a l’entrada del Palau

Bàsquet. El jugador és homenatjat per excompanys i jugadors de tot el món en un acte en què Bartomeu avança que se li farà un homenatge el 25 de novembre en el duel contra el Madrid

El Palau Blaugrana s’ha vestit de gala per retre homenatge a Juan Carlos Navarro. L’acte, presentat per l’humorista Edu Soto, amb la presentació de Navarro, sortint del vestidor. El primer que ha feta Bomba ha estat veure un vídeo en una pantalla gegant on Stephen Curry, l’estrella dels Warriors, ha comentat que estava intentant imitar el llançament de la Bomba.

A partir de llavors han començat a sortir convidats. El primer ha estat Ronaldinho Gaucho, ambaixador blaugrana. També ha parlat un altre mite blaugrana, Carles Puyol, un dels que va ser a l’Eurolliga de París: “Amb Laporta i sis jugadors de la casa ens vam arriscar perquè vam anar amb bus des de Milà i vam anar cap allà i tot i arribar tard però va servir per animar amb més força”.

Després ha estat el torn dels amics amb la intervenció d’Àlex Formento, Marc Simón i Alfons Alzamora per parlar sobre la part humana: “És senzill i una persona que pots comptar amb ell en les bones i les dolentes”. També han revelat que la natació no és un dels seus punts forts perquè no sap nedar molt i han explicat que quan va estar a l’NBA va demanar als Grizzlies un cotxe: “Així és en Juanki perquè al pàrquing dels jugadors hi havia uns cotxes espectaculars” ha confessat Simón. A través d’un vídeo ha parlat Pau Gasol: “No tenia moltes amistats fora del bàsquet i quan el Juanki va començar i sempre anàvem els tres amb la Vane” va confessar el pivot dels Spurs. També han parlat Sada i Grimau com a excompanys. Al final han passat un n vídeo on parlaven d’ell diferents jugadors com ara Ricky, Basile, Diamantidis, Huertas, Varejao, Abrines, Jasikevicius, Calathes, De Colo, Papaloukas o Spanoulis. Bartomeu, en nom del club, li ha regalat un quadre on el jugador apareix amb tots els seus trofeus (35). Ara al museu blaugrana queda un espai dedicat a Navarro i el pròxim 25 de novembre hi haurà l’homenatge al Palau contra el Madrid. Bartomeu també ha revelat que a l’entrada del Palau i lluirà una estàtua de Navarro perquè tothom el recordi per sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)