ACB

El Baxi Manresa acudirà a l’ACB

ACB. Farà una queixa formal per les últimes polèmiques accions i per una en què els àrbitres van afegir temps a una possessió de la Penya

El Baxi Manresa va assegurar ahir que el director del departament arbitral de l’ACB Francisco Monjas els havia reconegut que les últimes decisions van ser un error. El club manresà presentarà el vídeo a l’ACB i presentarà al·legacions per les dues jugades finals i per un servei de fons de la Penya, en què els àrbitres van afegir temps a la possessió verd-i-negra. Joan Peñarroya va demanar respecte a un club històric i el director esportiu del Baxi Manresa, Román Montañez, va ser clar només acabar el matx: “Presentarem al·legacions per les dues jugades. Sabem que les decisions no poden ser canviades i que el resultat del partit no es mourà, però per a nosaltres sí que és important que des de la direcció arbitral de l’ACB ens donin la raó.”

Lukovic passarà pel quiròfan

Marko Lukovic serà intervingut d’una fractura a l’escafoide de la mà esquerra. L’ala pivot serbi es va trencar aquest os en una jugada en la primera part del derbi entre el Manresa i la Penya. La intervenció i la seva evolució marcaran el temps que haurà d’estar de baixa, però s’estima que haurà d’estar fora de les pistes un període mínim de dos mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)