Més bàsquet

Yankuba Sima s’entrena amb el Bàsquet Girona

LEB Plata. El pivot gironí, sense equip després de deixar l’NCAA (Oklahoma State), treballarà alguns dies sota les ordres de Quim Costa

Els entrenaments d’ahir al Bàsquet Girona van tenir un nou element. Es tracta de Yankuba Sima, pivot gironí (2,07m, 1996) que al final del curs passat va decidir deixar l’NCAA –estava a Oklahoma State– per fer el salt al professionalisme. Que Sima treballi sota les ordres de Quim Costa no significa que el club estigui interessat a incorporar-lo. La idea és que s’hi entreni alguns dies mentre espera que li aparegui alguna proposta, preferentment d’Europa.

Inicialment, la intenció de Yankuba Sima era la de tornar als Estats Units per jugar en la G-League. Fins i tot va anar a entrenar-se amb els Maine Red Claws, vinculat als Celtics, durant el mes passat, però no va arribar a convèncer i finalment tampoc s’ha apuntat al draft d’aquesta competició. Abans, havia fet la pretemporada amb el Baxi Manresa per ajudar en els entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)