ACB

Triomf plàcid de la Penya (88-64)

Bàsquet. ACB. Els de Carles Duran han sentenciat amb un gran inici del quart període, en què han obert un forat que el Guipúscoa no ha pogut neutralitzar

El Divina Seguros Joventut s’ha imposat per 88-64 a Delteco GBC en un partit que ha dominat des del primer moment. Bona primera part de la Penya, que ha manat en gran part del primer temps. Després d’acabar el primer quart amb un avantatge de tres punts (28-25), un bon inici del segon període ha fet que els badalonins hagin obert un forat que el Guipúscoa no ha aconseguit neutralitzar. Al descans, 47-37 que aplanava el camí cap a la victòria als de Carles Dura.

En la represa, la Penya ha mantingut el ritme i el domini en el joc i en el marcador en el tercer quart, que ha acabat amb +13 (65-52). La sentència verd-i-negre ha arribat amb un gran inici del quart període. Els de Badalona han estat molt superiors i han anul·lat al rival, fins aconseguir un triomf per 24 punts. Shawn Dawson, que ha marcat lesionat, ha estat el màxim anotador de la Penya amb 14 punts.