ACB

El caràcter de Blazic contagia el Barça a València (85-86)

El Barça segueix sense perdre a l’ACB després d’imposar-se en una pista molt complicada com la Fonteta. Tres cares noves, Jaka Blazic (17 punts), Kevin Pangos (14 punts, 5 assistències i 25 de valoració i) Chris Singleton (20 punts i 7/10) han estat els més destacats en la victòria per 85-86.

El Barça ha començat amb gran intensitat defensiva i anul·lant els punts forts del València (2-11). La renda màxima han estat 11 punts amb un Pangos espectacular en la direcció (7-18), però quan el canadenc ha anat a la banqueta els de Pesic han perdut en control del partit i ha despertat el conjunt de Jaume Ponsarnau que ha fet un parcial de 13-0 (20-18). Amb Pangos a pista +8 i amb Heurtel, -9. La igualtat s’ha mantingut fins el 20-20, moment en què ha entrat Jaka Blazic, ha augmentat la intensitat igual com ho va fer a l’Eurolliga dijous i amb nou punts seguits ha retornat la diferència per sobre els 10 punts (30-41). El València ha desaparegut totalment de la pista (30-41). Al descans els blaugrana dominant (35-43) amb cinc punts finals de Guillem Vives.

El Barça ha intentat mantenir la diferència en el tercer quart, de nou amb la bona conducció de joc de Pangos i l’encert de Singleton. El mal dia dels valencians, que han aprofitat el despertar de Will Thomas, en els tirs lliures ha suposat un cop de mà per als blaugrana, que al final del període encara estaven per davant (60-63). L’últim ha arrencat amb Blazic tirant del carro per fer tornar els vuit de marge. Eficaç en atac i anul·lant Matt Thomas (27 punts i 10/12 tirs) a la segona meitat. El rebot ofensiu i una bona defensa han permès al Barça no baixar mai dels quatre, amb Pangos mantenint sempre el timó en la bona direcció. Thomas hi ha posat emoció situant el 82-85 mancant cinc segons, però a Blazic no li ha tremolat el pols amb els tirs lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)