FEB

El primer revés arriba el dia que menys ho mereixen

Lliga EBA. El Quart mostra un gran nivell, però el Mataró excel·leix en el rebot

MATARÓ 69 QUART 64

MATARÓ-FEIMAT:Solé (2), Cabrera (8), Ariño (15), Romero (8), Traver (13) -cinc inicial-, Viñalonga, Rodríguez (3), Ventura (5), Juanola (12), Tardío i Touré (3). 15/36 de 2 (4 Romero), 9/20 triples (3 Traver i Ariño, 2 Juanola i 1 Ventura), 12/25 tirs lliures, 42 rebots (11 Cabrera) i 86 de valoració (20 Traver).CB QUART-GERMANS CRUZ:Bataller (22), Èric Jiménez (23), Martorell (8), Pau Vila (3), Artacho (2) -cinc inicial-, Coderch (2), Mora, Casadevall i Dos Santos (4). 15/32 de 2 (8 Bataller), 9/35 triples (5 Èric Jiménez, 2 Martorell i 1 Pau Vila i Bataller), 7/8 tirs lliures, 24 rebots (7 Pau Vila) i 34 de valoració (28 Bata).PARCIALS:17-15, 18-18, 14-14, 20-17.COMENTARI:Si bé en jornades anteriors el Quart havia jugat amb foc i no s’havia cremat, conquistant totes les victòries possibles els primers quatre partits, en el cinquè, l’equip de Carles Ribot va encaixar la primera derrota de la temporada, però fent un gran partit. Els visitants van mostrar un molt bon nivell i es va veure un bon espectacle damunt la pista del Mataró. El factor que va determinar qui s’enduria el matx va ser el rebot. Ofensivament, els mataronins van estar molt forts en aquesta faceta i van castigar molt el Quart, que havia aixecat avantatges adversos de fins a 7 punts i havia competit fins al final. La primera derrota del curs, doncs, arriba el dia que l’equip va fer, possiblement, el millor partit de la temporada en un escenari molt difícil.