FEB

En la pròrroga, tornar a sortir creu

Lliga EBA. El Salt no està encertat en el tir interior i torna a perdre en la pròrroga en un matx molt igualat

SALT 71 CASTELLB. 80

CB SALT:Pujolràs (10), Radojkovic (2), Capell (11), Tapha (2), Sabatés (17) -cinc inicial-, Touray (3), Ferragut, Sima, Carrera (3), Planas (20), Pons (3) i Juanola. 18/49 de 2, (5 Pujolràs i 5 Sabatés), 8/29 triples (3 Planas, 2 Sabatés i Capell i 1 Pont), 11/19 tirs lliures, 39 rebots (8 Pujolràs) i 50 de valoració (23 Planas).CB CASTELLBISBAL:López (5), Aleix (11), Mañés (19), Pascual i Galbete (17) -cinc inicial-, Gómez, López (13), Albert, Adrià (15), Suso, Roche i Abdel. 26/50 de 2 (7 Adrià), 3/10 triples (3 Mañés), 19/25 tirs lliures, 40 rebots (20 Mañés) i 80 de valoració (33 Mañés).PARCIALS:20-17, 7-13, 16-17, 22-18, 6-15.

Aquest Salt competeix els partits, els lluita fins al final, però no s’ho acaba de creure. Els rivals castiguen els saltencs en moments clau dels partits i una nova pròrroga va condemnar l’equip a la derrota en un matx molt igualat. Els homes de Miquel Martínez van abaixar el pistó en el segon quart, però, en un partit en què hi va haver dotze canvis d’avantatge, només va faltar l’encert en els moments finals. Els saltencs van protestar una falta per un cop de colze a Pujolràs els darrers segons, buscant un tir lliure que els àrbitres no van xiular, però la pròrroga, a diferència de la segona jornada, es va encarar amb optimisme i amb un bon estat físic. No va ser fins als darrers dos minuts quan el Salt va marxar del partit, per culpa de la precipitació i de dos contraatacs letals que van posar al Castellbisbal definitivament per davant en el resultat.