Més bàsquet

Un mal final engega a rodar la feina feta

Copa Catalunya

ROSER 81 CEB GIRONA 69

CÀMPING BIANYA ROSER:Roure (2), Verano (4), Palau (12), Assalit (11), Blanco (6) -cinc-, Naval, Sulleva (23), Hijos (13), Blanco (6) i Tubert (10). 21/42 de 2. 7/21 triples (3 Hijos) i 18/26 tirs lliures.CEB GIRONA:Pantrigo (2), Valera (2), Espinosa Jr. (26), Revilla (3), Agustí (2) –cinc–, Tort (12), Rigat (6), Alonso, Carpintero (10) i Espinosa (6). 19/39 de 2, 7/25 triples (4 Espinosa Jr.) i 10/18 tirs lliures.PARCIALS:24-12, 14-25, 15-14, 28-18.COMENTARI:El Roser és un dels millors equips de la lliga, i ho va demostrar contra un CEB Girona que també aspira a tot però que es va veure superat en el primer quart pel ritme i l’agressivitat dels locals. Els gironins no van saber agafar posicions correctament i van estar molt tous en defensa, però en el segon quart van saber corregir errors i els ajustos oportuns en defensa els van posar a tan sols un punt del Roser. La igualtat va ser la tònica dominant en la segona meitat de partit i es va produir un intercanvi de cops molt perillós en pistes com aquesta. El Roser va gestionar-lo molt millor i, en els darrers tres minuts, va fer un parcial de 13-2 que va engegar a rodar la bona feina del CEB Girona després del mal inici.