Més bàsquet

Derrota inesperada i dolorosa

Bàsquet. Copa Catalunya femenina

GEIEG 66 IGUALADA 71

CITYLIFT GEiEG UNIGIRONA:Pairó (5), Bagaria (7), Vanessa (11), Coma (14) i Mayoral –cinc inicial–, Formatje (11), Jou (9), Belén, Condom, Jodar (4) i Martín (5). 18/47 de 2, 7/20 triples (3 Formatje) i 9/30 tirs lliures.YVETTE PONS CB IGUALADA:Carner (16), Soler (16), Tammik (15), Aniento (5) i Carrasco (9) –cinc inicial–, Enrich, Lamolla (4), Jané (3), Iglesias, Amatllé i Gener (3). 17/38 de 2, 9/26 triples (4 Tammik) i 10/22 tirs lliures.PARCIALS:8-21, 15-16, 22-19, 21-15.COMENTARI:El GEiEG esperava obtenir un bon resultat en una jornada propícia per continuar a la part noble de la taula classificatòria, però va topar amb un rival valent, que va sortir molt motivat, més intens i va agafar un bon avantatge ja des del primer quart. Les gironines no van saber entrar en el matx i només es va veure una reacció clara en l’últim quart. La intensitat i la bona defensa van permetre a l’Igualada mantenir un bon avantatge, però tot i així el GEiEG es va saber posar en el partit i va anar de ben poc que les jugadores gironines no capgiressin el resultat. Malauradament, el mal inici de partit es va pagar molt car.