FEB

El Quart pateix, remunta i tomba el líder

Lliga EBA. Els de Carles Ribot prenen el liderat al Monbus Igualada en un partit marcat pels nervis i els estats d’ànim dels dos equips en cada quart

QUART 71 IGUALADA 68

CB QUART-GERMANS CRUZ:Èric Jiménez (5), Mora (4), Mois (12), Pau Vila (4), Dos Santos (9) –cinc inicial–, Masllorens (2), Roger (5), Edu Jiménez (10), Bataller (13), Coderch (5) i Artacho (2). 19/39 de 2 (4 Bataller i Dos Santos), 8/24 triples (3 Mois, 2 Edu Jiménez i 1 Bataller, Coderch i Èric Jiménez), 35 rebots (7 Pau Vila) i 80 de valoració (18 Mois).MONBUS CB IGUALADA:Carrión (13), Fons (4), Camí (3), Pérez (5), Tejero (9) –cinc inicial–, Benito (2), Burges (15), Jordi Torres (5), Jaume Torres (6), Garcia (6). 17/35 de 2 (5 Burges), 7/22 triples (2 Jaume Torres i Carrión, 1 Burges, Jordi Torres i Pérez), 30 rebots (7 Burges) i 63 de valoració (20 Burges).PARCIALS:23-20, 10-21, 23-18, 15-9.ÀRBITRE:Jorge Baena i Josep Lluís Presseguer.

Partit d’alta tensió i amb els nervis a flor de pell al pavelló municipal de Quart. Els homes dirigits per Carles Ribot rebien el líder, el Monbus Igualada, davant del seu públic. Eren conscients de la importància del triomf per prendre-li el lloc en la part més alta de la taula.

Probablement per la rellevància del duel, l’inici de partit del Quart no va ser bo, i tot i aguantar el resultat en el primer període, en el segon, l’Igualada va ser molt efectiu i va tapar bé els jugadors gironins més determinants en atac.

Toca remuntar

En el tercer quart, els igualadins van marxar de 12 punts i van portar el matx al seu terreny, i fins que el Quart no va entendre per on se li podia fer mal a l’Igualada, no va reaccionar. Per sort, l’equip va trobar la fórmula amb les obertures de Mois, que va anotar dos triples clau i va ser molt important en l’atac del seu equip. Els nervis i les altes pulsacions van passar dels locals cap als visitants i, en l’últim període, el Quart va aconseguir remuntar trobant els punts febles de l’Igualada, que va tenir, amb un tir llunyà, una última possessió per culpa de la precipitació i els nervis dels locals en la seva darrera possessió. La pilota no va entrar i el liderat es va quedar al Gironès.