ACB

Lukovic viatja i podria tornar

ACB. Amb tota la plantilla ja a disposició, el Baxi Manresa busca un altre triomf a domicili

Per primer cop en el present curs, el Baxi Manresa encara un partit amb totes les peces del primer equip disponibles. El club va confirmar ahir que Marko Lukovic està recuperat de la fractura al canell que li ha fet perdre’s els últims cinc partits i estarà a disposició de Joan Peñarroya per la cita d’aquesta tarda a Burgos, després de ser donat d’alta a l’ACB.

Tot i les grans prestacions dels del Bages lluny del Nou Congost, vèncer a la localitat castellana no és gens fàcil. De fet, totes les seves victòries les ha assolit amb l’alè de la grada al darrere –3-1 com a local, i 3-5 de balanç en la competició–, i algunes de meritòries, com davant el Baskonia (82-79) o l’Unicaja, fa dues setmanes (88-79). “A casa, el Burgos juga amb confiança i els seus referents també rendeixen millor allà que com a visitants. Sabem el que ens trobarem, un ambient difícil, calent, amb un públic que empeny i posa molta pressió des de la grada”, deia Peñarroya. Els manresans són vuitens, amb 4-4 de balanç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)