ACB

No hi pot haver secrets

ACB. L’Estudiantes de Josep Maria Berrocal, assistent de Pesic quan el Barça va guanyar la primera Eurolliga el 2003, amenaça de tallar la ratxa blaugrana

El 2003 al Palau Sant Jordi la història del Barça va canviar perquè va aixecar per primera vegada el títol de l’Eurolliga. Svetislav Pesic tenia com a ajudants en aquell moment Joan Montes i Josep Maria Berrocal. Precisament aquest últim, després de molts anys de recorregut per Europa, de ser assistent de Xavi Pascual i també de Bartzokas, ha tingut aquest estiu per fi l’oportunitat de ser primer entrenador a l’ACB. L’Estudiantes ha confiat en ell tot i la dificultat de competir amb una plantilla limitada. De moment ja li han fitxat una estrella europea com Alessandro Gentile, tot i que està lluny de la seva millor forma, però el marge d’error és mínim. L’objectiu és la permanència però abans hi ha el repte de quedar davant del Fuenlabrada com a millor segon equip madrileny i poder anar a la copa com a amfitrió. Berrocal vol deixar enrere aquella Eurolliga i se centra en el matx d’avui: “Estem sumant jugadors però ens falta defensar; si jugues contra el Barça i no tens una mentalitat defensiva els quaranta minuts ho passarem malament. És un partit especial per a mi.”

Kuric és baixa

El Barça Lassa arriba a la cita amb màxima confiança després de cinc victòries seguides i d’assaltar una pista tan complicada com la del Zalgiris de Kaunas. El Barça va fer públic divendres passat que Kuric no jugarà el partit d’avui perquè un ha de quedar fora de la convocatòria. Tot i així el nord-americà ha viatjat amb l’equip i estarà a la banqueta. Kuric és el màxim anotador blaugrana a l’ACB amb 10,8 punts de mitjana. Per a l’Estudiantes Suton s’ha perdut entrenaments per problemes d’esquena i és dubte.

LES XIFRES

7,8
punts
de mitjana va fer Brizuela la temporada passada; enguany està per sobre del doble
10,38
pèrdues
per partit comet l’Estudiantes, tot i que és l’equip que menys pilotes perd per partit de l’ACB
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)