ACB

Victòria treballada del Manresa a Burgos (74-82)

Bàsquet. Els de Peñarroya han agafat l’avantatge abans del descans però no han pogut sentenciar fins el darrer quart

El BAXI Manresa s’ha imposat al San Pablo Burgos per 74-82 i ha aconseguit el cinquè triomf de la temporada. Els manresans han començat molt bé però no han aconseguit anar-se’n en el marcador, i de fet els locals han acabat guanyant el primer quart per 24-21. Els de Peñarroya, però, s’han posat per davant a falta de dos minuts per arribar al descans 39-44), una situació que ja no han abandonat fins el final.

En la represa, el San Pablo Burgos no ha deixat que els manresans obrissin forat, i la diferència no ha superat els set punts a favor dels catalans. El conjunt de Peñarroya, però, han acabat el tercer període només tres punts a dalt (60-63) i no ha estat fins l’últim quart que han sentenciat el partit. L’afició local ha mostrat el seu desacord amb l’arbitratge, però el BAXI Manresa no ha fet cas l’ambient i a falta de 35 segons, ha superat la barrera dels deu punts de diferència per tancar el partit. Ryan Toolson, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador dels catalans.