FCBQ

Tomben un rival directe

Bàsquet. Copa Catalunya. L’Unigirona voreja la perfecció en el seu treball defensiu, s’imposa al Mataró i se situa segon a la lliga

UNIGIRONA 57 MATARÓ 48

CITYLIFT UNIGIRONA:Jou (8), Jodar (7), González (8), Coma, Mayoral (4) –cinc inicial–, Formatjé, Pairó (2), Moya (15), Martín (8), Soler (1) i Fatou (4). 2/16 triples (Jodar i Martín). 7/13 tirs lliures.MATARÓ:Murat, Magriñà (13), Cobo (3), Molina, Solé (12) –cinc inicial–,. Cuní, Balmes (4), Domènech (4), Coll (3), Anne i Martínez..PARCIALS:15.6, 17-17, 17-15 i 10-8.COMENTARI:L’Unigirona va aconseguir ahir portar el complicat partit contra el Mataró al seu millor terreny. Les maresmenques, rivals directes en la lluita per les primeres posicions, no es van trobar còmodes en cap moment per la defensa interior, amb moltes ajudes, de les gironines. Les locals, a més, van dominar el marcador des del minut 1 i van saber llegir perfectament el partit i córrer quan convenia i atacar amb pausa quan calia. La figura de l’equip visitant, la pivot Solé, es va veure sempre envoltada de mans i braços gràcies al treball de l’equip grupista, que aquesta vegada sí que va poder disposar de totes les jugadores que s’entrenen i entren en les convocatòries de l’Uni de Carles Surís. En aquest sentit, va destacar l’aportació ofensiva sortint de la banqueta de Laia Moya (15 punts i 7 de 7 tirs de 2). Gràcies a la victòria d’ahir l’Unigirona es col·loca provisionalment segon en la classificació en espera del resultat del Viladecans en el partit d’avui.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)