FEB

Retorn a la feina

Lliga Femenina. L’Spar Citylift reprèn els entrenaments després de vuit dies de festa amb l’única absència de Julia Reisingerova

L’aturada per la disputa de la finestra FIBA de seleccions ha permès agafar aire al cos tècnic i a la plantilla de l’Spar Citylift. Ahir, es va reprendre l’activitat després de vuit dies de festa i Èric Surís ja pot disposar de tots els efectius llevat de Julia Reisingerova, convocada per la República Txeca. La pivot txeca es jugarà avui a Bèlgica (20.30 h) la primera posició del grup G en la fase de classificació per a l’europeu de l’any que ve. El seu equip lidera el grup encara invicte (5-0), mentre que l’equip belga acredita 4-1, la derrota en la primera volta a territori txec per 53-48. Tenint en compte que el viatge de tornada el farà demà, l’Spar Citylift compta que es reincorporarà al grup divendres.

El primer compromís gironí després de l’aturada serà aquest diumenge a Vitòria, a la pista de l’Araski, en la Lliga Femenina (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)