ACB

El Baxi Manresa fa curt a Fuenlabrada (94-89)

Bàsquet. Els del Bages, amb massa errors des del tir lliure en l’últim quart, no poden culminar la remuntada

El Baxi Manresa no ha pogut continuar amb la ratxa de victòries i ha caigut aquest migdia a Fuenlabrada, en un partit discontinu però en el qual ha tingut possibilitats de triomf fins els últims segons. Tot i la derrota (94-89), es manté amb balanç positiu (6-5) i en zona de copa.

El Montakit ha sortit amb empenta i l’encert en el tir, sobretot de Paco Cruz -l’exterior ha estat sublim i ha acabat amb 28 punts i 11/18 tirs-, ha estat molt difícil de contenir per als del manresans. Vené, que debutava amb els madrilenys després de jugar amb el Baxi a principi de curs, també castigava i la diferència s’ampliava (42-34, 16’). Els visitants resistien castigant qualsevol pèrdua local i amb la feina de Lalanne a la zona. A mitja part, només -5.

El Montakit ha tibat la corda a la tornada de vestidors, amb encert de fora i aprofitant també el seu domini del rebot (66-54, 26’). Però els del Bages no s’han rendir i punt a punt i amb irrupcions de Toolson i Doellman a principis d’últim quart, han posat l’alè al clatell al rival. Mai ha arribat a posar-se per davant, per errors propis i també de tirs lliures que l’han penalitzat molt. Amb tot, Doellman h tingut en els últims segons un triple per forçar la pròrroga amb 92-89. Toolson, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador dels de Peñarroya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)