Eurolliga

Un final d’any vertiginós

Eurolliga. El Barça Lassa obrirà demà a la pista del Madrid una sèrie de set partits, entre l’Eurolliga i l’ACB, en els propers divuit dies

El Barça Lassa posarà avui rumb cap a Madrid –viatjarà a la tarda en AVE– per disputar demà (21 h) el segon clàssic del curs, ara en l’Eurolliga. En l’ACB, no fa ni tres setmanes, els blaugrana van imposar-se amb claredat (86-69).

Amb els de Pesic líders a competició estatal (10-1) i en zona de play-off a Europa –acredita 6-5 tot i enllaçar dues derrotes–, arriba un tram de calendari d’alta exigència. Per la dimensió dels rivals i la poca capacitat de recuperar entre un i altre partit. De fet, des de demà i fins al proper 29 de desembre –en tan sols divuit dies–, l’equip jugarà set partits. A més del clàssic, diumenge a la tarda (19.30 h) visitarà la pista de l’Unicaja en l’ACB. La propera setmana, amb doble jornada d’Eurolliga, se les haurà amb l’Olympiacòs al Palau (18), a la pista del Baskonia (20) i a la del Delteco GBC (22). Tancarà l’any, amb dos partits al Palau, contra l’Efes el dia 27 i l’Obradoiro, el 29.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)