Eurocopa

L’Spar Citylift venç a Hongria (56-78) i acaba en el Top 8

Eurocopa. Ha tombat l’Uni Györ amb un extraordinari tercer quart (4-27)

Primera fase impecable de l’Spar Citylift en l’Eurocopa. Ha tancat avui la primera fase amb ple de victòries (6-0), després de guanyar a la pista de l’Uni Györ (56-78). A més, passi el que passi en els partits de demà a la tarda en els altres grups, té garantit acabar en el Top 8, un fet que permet eludir la propera eliminatòria, que es jugarà el 3 i el 10 de gener. Demà sabrà l’emparellament del qual en sortirà el seu rival en la segona eliminatòria, a finals de gener.

Després d’una primera meitat amb igualtat (34-34 a l’equador) –l’Uni Györ es jugava la classificació–, les d’Èric Surís han destrossat el partit en el tercer quart. Contenint Brown, que havia anotat 17 punts en els dos primers quarts, i endurint molt més la defensa, ha desprogramat les hongareses fins al punt de deixar l’enfrontament vist per a sentència. L’encert des del triple, absent en els dos primers quarts, ha aparegut per entrar a l’últim quart amb la feina feta (38-61). El darrer quart ha estat sobrer, amb l’Uni regulant esforços i les locals, rendides a l’evidència.

Murphy, amb 19 punts, ha estat la màxima anotadora de l’Spar Citylift.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)