ACB

Sense Sakho tres mesos

ACB. El Baxi Manresa perd el pivot per un llarg període de temps per una lesió al turmell esquerre que es va fer diumenge a Fuenlabrada

Contratemps en el Baxi Manresa, que tindrà de baixa Jordan Sakho per tres mesos. Això significa que no podrà tornar a l’equip fins al març, després de la copa i la disputa de la segona finestra de seleccions. Les proves que se li van practicar van confirmar que té un arrencament del peroneal curt del peu dret. L’interior de la República Democràtica del Congo es va torçar el turmell en l’últim quart del partit de diumenge a la pista del Montakit Fuenlabrada. Sakho fa enguany 7,8 punts (67% en tirs de dos) i 3,5 rebots en 18,6 minuts de mitjana en l’ACB.

Aquesta lesió arriba en un moment en què el club del Bages valorava si renovar el contracte temporal de Nikola Dragovic, que finalitzarà aquest diumenge després del duel contra el Tecnyconta. Els dos són jugadors de diferent perfil i caldrà veure què decideix la direcció esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)