ACB

Ningú guanya a Màlaga

ACB. El Barça visita el Martín Carpena, on els de Luis Casimiro han fet un ple de triomfs en l’ACB i l’Eurocopa; els de Pesic, obligats a rentar la imatge de Madrid

Després del correctiu que va rebre el Barça a Madrid els blaugrana necessiten rentar la imatge avui a Màlaga. El Martín Carpena és una pista on els blaugrana poden perdre, igual que al Wizink Center, però és important les formes perquè el Barça a l’ACB té marge perquè és líder. El repte, però, no serà gens fàcil si es té en compte que l’Unicaja presenta una sèrie impecable de 9-0 aquest curs davant els seus aficionats: 5-0 en l’ACB i 4-0 en l’Eurocopa. Tot i així els malaguenys arriben després d’encaixar dues derrotes seguides: a la pista del Divina Joventut (93-86) i a la pista de l’Unics Kazan (87-84).

L’expedició blaugrana va aterrar ahir a Màlaga amb el seu tècnic fent una reflexió, d’entrada, sobre la derrota a Madrid: “Si guanyem el Madrid és normal i si perdem, és una catàstrofe. Des que soc aquí, els hem guanyat tres cops i sembla una cosa habitual. I no ho és.” El tècnic serbi va subratllar la dificultat del rival: “És un equip que fa un gran bàsquet a casa seva, són molt perillosos, practiquen un bàsquet modern, tenen molt bon equilibri entre joc interior i exterior i és un equip de qualitat.”

Examen per a alguns

Un dels punts que estaran sota la lupa és el joc interior de la parella titular Singleton i Tomic que en partits importants no estan a un bon nivell. Seraphin és el descartat. El Barça ha demostrat ja en més d’una ocasió que en moments en què s’ha trobat a les cordes ha fet un pas endavant i Màlaga pot ser un d’aquests llocs. El Barça té una setmana duríssima perquè dimarts, en menys de 48 hores, té duel d’Eurolliga.

Olympiacòs, descansant

El Palau viurà el duel contra els grecs, que ahir a primera hora de la tarda ja van disputar el seu partit de la lliga i van vèncer a la pista del Kolossos (67-86). Tindrà, doncs, més d’un dia de descans respecte els blaugrana. Dijous el Barça es desplaçarà a la pista del Baskonia també en l’Eurolliga.

LA PRÈVIA

Si guanyem el Madrid és normal i si perdem és una catàstrofe. Des que soc aquí els hem guanyat tres cops i sembla una cosa habitual. No ho és
Svetislav Pesic
És un gran repte per a nosaltres, està jugant a un gran nivell, tenen molt equilibri en totes les posicions i a casa seva són intractables
Kevin Pangos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)