FEB

El Girona encadena el cinquè triomf

LEB Plata. Jordi Trias (31 punts) torna a fer un recital a Fontajau i l’equip recupera sensacions en atac després del sofriment dels partits anteriors (84-70)

El Bàsquet Girona continua imparable des de l’arribada de Jordi Trias i avui ha encadenat a Fontajau el cinquè triomf a la LEB Plata, aquesta vegada contra l’Arcos Albacete (84-70), que només ha oposat certa resistència en el primer quart.

Els gironins, després d’un primer quart fosc, han fet la primera estirada en el segon quan els llançaments exteriors han començat a entrar (34-25) mentre Trias descansava a la banqueta. El festival del gironí ha arribat en el tercer quart. 14 punts ell tot sol per trencar definitivament el partit (66-47). En els últims deu minuts, intercanvi de cistelles amb Trias també fent de les seves contra la defensa en zona i enfilant-se al final del partit fins als 31 punts.

El triomf permet l’equip de Quim Costa consolidar-se en la part alta de la taula.